Nyheter för bostadssökande och hyresgäster

26 januari 2016

Från 1a februari inför vi några förändringar i vår uthyrningsrutin som vi hoppas ska kunna tydliggöra och öka servicen för både bostadssökande och för de hyresgäster som sagt upp sitt hyreskontrakt.

Första nyheten är att vi från 1 februari erbjuder visning av ett ledigt objekt till 3 intressenter samtidigt. Det är de 3 personer med högst köpoäng och godkänd ekonomi av de som gjort intresseanmälan på objektet som blir inbjudna till en visning. Tidpunkten för visningen kommer att framgå av de erbjudande som skickas ut till intressenterna.

Nyhet nr 2 är att en representant från vår besiktningsgrupp kommer att närvara vid lägenhetsvisningen för att kunna svar på frågor om lägenhetens skick, planerade underhållsrenoveringar m.m. På detta sätt hoppas vi kunna ge intressenterna snabba svar på eventuella frågor redan vid visningstillfället. Tiden för visningen bokas i samråd med avflyttande hyresgäst som också kommer att medverka på visningen.

Nyhet nr 3. Nu startar vi upp vår Bobutik hos kundservice på Köpmangatan 32 i Mörbylånga. Detta innebär att våra kommande och befintliga hyresgäster kan besöka vår Bobutik för att välja färgkulörer, tapeter, golv, köksluckor o.s.v. inför en kommande underhållsrenovering. Det finns även möjlighet att själv lägga en slant på sitt boende och uppgradera till lite mer personliga val i vårat tillvalsutbud. Mer information om bobutiken kommer snart här på vår hemsida.

Nyhet nr 4. Vi kommer från februari att erbjuda våra nya hyresgäster ett hembesök efter inflyttningen. Vid hembesöket visar vi hur lägenhetens tekniska utrustning fungerar samt var tvättstuga, soprum och förråd är placerade i området. Tiden för hembesöket bokas när du som ny hyresgäst kvitterar ut dina lägenhetsnycklar.

Detta var bara några av dom nyheter som kommer att presenteras här under 2016, så håll utkik, det händer saker i Mörbylånga Bostads.