Välkommen till Mörbylånga Bostads AB

Mörbylånga Bostads AB är ett kommunalt bostadsföretag med fastigheter på sju orter över södra Öland. Vi bygger och förvaltar bostäder med hyresrätt. Att bo i hyresrätt ger många fördelar jämfört med andra boendeformer. Du slipper ta lån eller på annat sätt binda kapital i ditt boende. Du slipper snöskottning, fasadmålning. oro för läckande vattenkranar med mera och istället får du friheten att göra vad du vill på din fritid. När du bor hos oss är det vi som ansvarar för reparationer, underhåll och uppvärmning. Allt ingår i hyran. När eller om du vill ändra boendeform är det bara att säga upp kontraktet.

I dagsläget har vi ca. 800 lägenheter fördelade över Mörbylånga, Färjestaden, Algutsrum, Skogsby, Gårdby, Degerhamn och Grönhögen. Merparten av lägenheterna finns i Färjestaden och Mörbylånga. Vi har även en del lokaler och garage/carportplatser. Vårt fastighetsbestånd är varierat för att passa de flesta. Vi har allt från vanliga låga hyreshus till parvillor. De flesta av våra fastigheter är i två plan och nästan alla har balkong eller uteplats.

Vi är ett stabilt företag med lojal personal och våra hyresgäster uppskattar den nära kontakten de får med oss. Mörbylånga Bostad ägs till 100% av Mörbylånga kommun. För mer information om Mörbylånga kommun besök deras hemsida www.morbylanga.se.

Mörbylånga Bostads AB förvaltar på uppdrag av Mörbylånga Kommun även kommunens fastigheter såsom skolor, förskolor, äldreboenden, fritidsgårdar, kommunhus m.m.

Vi kan genom förvaltning av Mörbylånga Fastighets AB även erbjuda en variation av verksamhets, butiks och industrilokaler i hyresrätt.

 

logotype_morbylanga